Nové prodejny se zvěřinou PETRON

Abyste si mohli užít kvalitní zvěřinu i doma, přidali jsme pro Vás cca 130 prodejen po celé ČR!

I vy si nyní můžete kdykoli koupit kvalitní prověřenou českou zvěřinu značky PETRON a uvařit si ji doma.

Pro začátek můžete zkusit třeba jednoduchý, ale velice chutný guláš, jehož recept máme přímo od našeho šéfkuchaře a ambasadora zvěřiny PETRON Tomáše Krátkého, kuchaře – umělce, člena klubu Chef de Chefs, žáka Paula Bocuse, který mimo jiné vařil také pro někdejšího švédského předsedu vlády Olofa Palmeho.

Kančí guláš podle Tomáše Krátkého:

Co budete potřebovat:

1 kg kostek na guláš z divočáka PETRON, 30g soli, 150g sádla (případně másla), 250g cibule, 1l vývaru (případně vody), 40g česneku, 100g rajčatového protlaku, 80g hladké mouky, 50g sladké mleté papriky, 5g černého mletého pepře, 3g kmínu a 2g majoránky

Jak budete postupovat:
Na části tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osušené maso, osolíme, opepříme, přidáme kmín a dobře opečeme až do tuku. Přidáme rajský protlak a opět restujeme do tuku, přidáme papriku, zarestujeme a zaprášíme hladkou mouku. Opět zarestujeme a zalijeme vodou nebo vývarem. Za stálého míchání uvedeme do varu, stáhneme teplotu a zvolna za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Při dušení příléváme vodu nebo vývar z kostí.
Pozor nesmí se připálit.
Hotové dochutíme česnekem a majoránkou.