Certifikované resturace se chtějí zlepšovat

Certifikované restaurace PETRON chtějí svým hostům nabízet stále něco nového a především chutného. Proto jsme pro ně zorganizovali prezentační akci v Rožnově pod Radhoštěm, kam přijelo 28 zástupců z 19 významných restaurací z Valašska. Inspirativní sedmichodové menu připravil šéfkuchař David Wisniowski.

Prezentace byla pojata formou netradiční zážitkové kuchyně ze zvěřiny. O originální kulinářská díla se postaral šéfkuchař David Wisniowski, člen Gastro Teamu Bidfood, za pomoci šéfkuchaře Jana Malachovského z firmy Retigo, v jejichž gastrostudiu se akce konala.

Odborný výklad o zvěřině Petron podal pan Lukáš Volf, garant nákupu zvěřiny. V závěrečné diskuzi se účastníci zajímali zejména o téma nutriční hodnoty a zdravotní nezávadnosti zvěřiny Petron.

Takovéto akce zvyšují povědomí o zvěřině a pozitivně se pak odrážejí na jídelních lístcích restaurací napříč celou Českou republikou. Věříme, že Vám tím zpříjemníme zážitek z návštěvy Vaší oblíbené restaurace a především zvěřinových pokrmů.

Váš tým PETRON