Na zvěřinu do Parkhotelu

V Parkhotelu Kašperské hory si dáte výbornou zvěřinu PETORN po celý rok.

Lovecká restaurace je zaměřena na moderní kuchyňskou úpravu zvěřiny (sous vide). Tato úprava ve vakuu zajistí, že je zvěřina opravdu šťavnatá, měkká a chutná. Více si přečtěte na stránce restaurace nebo přímo na jejich webových stránkách. Doporučujeme ale rovnou zajet do Kašperských hor a ochutnat! :-)

 

 

 

 

Mufloní kýta pomalu dušená s uzenou slaninou, kofitované brambůrky v másle s badiánem

Mufloní kýta pomalu dušená s uzenou slaninou, kofitované brambůrky v másle s badiánem

Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragů, petrželkou a mrkvovou pěnou

Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragů, petrželkou a mrkvovou pěnou

Plátek jelení kýty s plněnou bramborou a sušenou šunkou

Plátek jelení kýty s plněnou bramborou a sušenou šunkou