Lovecká sezóna 2016/2017 je zde!

Na začátku srpna oficiálně odstartovala „hlavní lovecká sezóna“. Začala se lovit vysoká (jelen evropský, jelen sika) a od 16. 8. 2016 se bude moci lovit také daněk.
Již od poloviny května se loví srnčí a po celý rok také divočák, které restauracím nabízíme čerstvé, chlazené. Nyní se však myslivci zaměřují především na lov vysoké a proto Vám můžeme doporučit právě jelení, daňčí a mufloní maso, které do restaurací dodáváme také v chlazeném stavu.
Neváhejte a běžte vyzkoušet zvěřinové dobroty do certifikovaných restaurací PETRON!

Příjem zvěře PETRON ve společnosti Bidvest

Příjem zvěře PETRON ve společnosti Bidvest

Pečený jelení hřbet, houbové ragú, mrkvová pěna

Pečený jelení hřbet, houbové ragú, mrkvová pěna